+31 (0)6 52 68 61 88 hello@biwilderdmedia.com

online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken als je je business wil laten groeien. Wij kunnen door middel van een vooraf bepaalde strategie en bijbehorende planning jouw omzet laten verhogen. Door eerst jouw doelgroep vast te stellen en deze te onderzoeken om zo te zien waar de behoeftes liggen en hierop in te spelen.

Dit doen wij door een marketing plan op te stellen voor jouw bedrijf met bijvoorbeeld onderstaande componenten.

online marketing
responsive design

goed webdesign

Webdesign wordt vaak niet gezien als een marketingtactiek, maar het heeft invloed op de hoeveelheid tijd en aandacht die een gebruiker aan uw pagina besteedt. Het is belangrijk dat jouw website een overzichtelijke structuur heeft met makkelijk te lezen pagina’s en vooral aantrekkelijk is. Je kunt veel tijd steken in strategie-ontwikkeling maar als de website niet in orde is zal je evengoed klanten verliezen.
Wij helpen graag om een ​​website te maken die modern, opvallend en responsive is.

online marketing

social media

Met social media marketing kun je vele kanten op. Bijvoorbeeld met een affiliate programma kunnen mensen die in jouw bedrijf geloven jouw informatie delen en jouw markt laten groeien.

Wij kunnen ook een social media campagne opzetten. Om via een social media kanaal, bijvoorbeeld LinkedIn, Instagram of FaceBook, informatie te delen over jouw bedrijf om zo veel mogelijk bezoekers naar jouw website te sturen

Waarbij Facebook en Instagram vooral geschikt zijn als je een B2C bedrijf hebt, voor een B2B kun je het beste LinkedIn gebruiken.

B2C staat voor Business to Consumer, dat betekent dat bedrijven direct hun diensten en producten verkopen aan de klant.

B2B staat voor Business to Business. Het gaat hierbij om bedrijven die goederen of diensten aan andere bedrijven verkopen.

email marketing

e-mail marketing

Door een e-mail lijst op te bouwen kun je te allen tijden contact hebben met jouw potentiele en huidige klanten. Dit is handig voor wanneer je speciale aanbiedingen en/of nieuws hebt. Bovendien kun je op deze manier gepersonaliseerde e-mails versturen.

Zo’n lijst zou opgebouwd kunnen worden door middel van iets (gratis) aan te bieden op jouw website in ruil voor een e-mail adres.

schrijf een blog

schrijf een blog

Door een blog te schrijven kun je veel verkeer genereren naar jouw website en unieke up-to-date zoekwoorden gebruiken.

Meer nog, jouw blog wordt een plek waar je advies kunt geven, stukjes informatie kunt delen en echt contact kunt leggen met jouw klanten. Een langdurige relatie begint met vertrouwen, je blog is een geweldige manier om dat op te bouwen.

Kunnen wij je helpen? Neem dan contact met ons op: