+31 (0)6 52 68 61 88 hello@biwilderdmedia.com

website

responsive design

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt. Al flink wat jaren ondernemen achter de boeg hebt of je net je eerste stappen als ondernemer hebt gezet, als jij je bedrijf optimaal wil presenteren, kan je niet zonder een professionele website.

Een website is het belangrijkste visitekaartje voor iedere ondernemer, vereniging of elke andere organisatie. In veel gevallen is het ook de belangrijkste etalage. Bij ons kun je terecht om, samen met jou, een website te bouwen die perfect aansluit op jouw wensen en jouw doelgroep.

Ben jij toe aan een nieuwe of vernieuwde website?

Welkom!

WordPress website of winkel

Wij houden van WordPress, de mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos, daarom maken wij websites in WordPress. Bovendien supermakkelijk voor jou om je site bij te houden en nieuwe content toe te voegen. Als je niet zo goed weet hoe je je site bij houdt dan doen wij dat voor je. Doe je het liever zelf maar je weet niet hoe? Dan maken wij een handige handleiding hoe je zelf de content van je website kan aanvullen of veranderen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Wil je graag je eigen online winkel, dat kan ook, met veel liefde bouwen we jouw webwinkel in no time zodat je snel je producten kunt gaan verkopen. Natuurlijk vragen wij je wel voor input, eerlijk is eerlijk ook van jouw kant wordt er wel wat gevraagd, dat geldt voor elke website.

webwinkel

Moeilijk? Nee hoor!

Bestel je een nieuwe of vernieuwde website bij ons, dan hoef je je niet druk te maken over bijkomende technische zaken, die kunnen wij voor je regelen bijvoorbeeld; hosting en e-mailadressen, superhandig. Wij regelen alles voor je als je dat wil natuurlijk.

Wij installeren de software, maken het design naar je zin en volgens jouw huisstijl, wij vullen de site met de eerste content, zodat de site bij live gaan er direct goed uit ziet.

responsive design

Kijk voor voorbeelden hier: