+31 (0)6 52 68 61 88 hello@biwilderdmedia.com

over ons

van via naar

Van een signingbedrijf door passie te hebben voor vormen en kleuren en deze in te kunnen zetten. Heb ik veel ervaring op gedaan met het beletteren van ramen en gevels, bewegwijzering maken en auto’s beletteren. Van het ontwerpen tot strippen van vinyl en op lokatie plakken… (ja, ook op hoge steigers, vrezend voor een windvlaag)

Via global corporate communication afdelingen in de financiële sector voor huisstijl ontwikkeling en deze te bewaken, wereldwijd. De leuke en uitdagende klus om complexe inhoud zo duidelijk mogelijk vorm te geven met strakke grafieken en duidelijke infographics. Zonder het menselijke uit het oog te verliezen.

Naar een eigen grafisch mediabureau. Waarbij het ontwerp elke dag weer anders is want iedereen wil uniek zijn. Een uitdagende reis waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in verschillende disciplines, zowel off- als online. Met ervaring in marketing en een knisperend vers online marketing diploma.

biwilderdmedia
biwilderdmedia

biwilderd bestaat sinds 2009, vanaf dit jaar: 2021 heb ik besloten de naam aan te passen zodat het direct duidelijk is wat wij doen door
1 woord toe te voegen: media.

In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven blij kunnen maken met hun eigen identiteit. Vele logo’s, huisstijlen en opmaakklussen hebben ons beeldscherm verlaten om als drager van de boodschap de wijde wereld in te trekken.

Media omvat alles waar wij blij
van worden om te doen.

Samen werken zit in ons DNA, wij hebben uiteenlopende contacten van copywriters, illustrators en fotografen.

En niet te vergeten onze drukkers die ons altijd de laagste prijs gunnen voor onze klanten.

 

Ons hart gaat sneller kloppen van het visueel maken
van jouw bedrijf en marketingplan, jouw en onze ideeën.

Het overbrengen van gevoel en kennis in allerlei vormen.

Wat voor ons het aller belangrijkst is,
is dat de klant ‘happy’ is met het resultaat.

 

wie is

biwilderd media?

Dat ben ik… Bianca Wighman. Aangenaam!

Zoals eerder gezegd, het begon allemaal met passie hebben kleuren, vormen en letters. In mijn familie bruist het van de creativiteit dus eigenlijk was het ‘meant to be’ zou ik willen zeggen. Behalve dat je dan weet wat je graag wil doen kom je niet veel verder met alleen een passie, wel een heel eind moet ik toegeven.

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen gedaan om het vak eigen te maken, in 6 jaar tijd heb ik mijn diploma grafisch vormgever gehaald plus alle nodige diploma’s voor het gebruik van Adobe programma’s waarin je werkt als grafisch vormgever.
Websites maak ik voornamelijk in WordPress. Een superfijn en flexibel platform die iedereen ondertussen wel kent.

Je zult wel gezien hebben dat ik spreek over ‘wij’ als ik refereer naar onze diensten. Gedurende de tijd dat ik voor mij zelf werk maar ook tijdens dienstverbanden, heb ik een netwerk van mensen om mij heen verzameld, zodoende is biwilderd media ‘wij’.

 

Ik hou er van om mensen te helpen, wat ik daarbij belangrijk vind is om zo ‘samen’ tot een mooi geheel te komen. Service en kwaliteit is een absolute must, ik reken geen overdreven tarieven maar gewoon een eerlijk uurtarief.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren. Dat kan nieuwe technieken of toepassingen zijn voor mijn vak maar ook op elk vlak waar mijn interesse naar uit gaat en ik nog niet zo veel over weet.
Bijvoorbeeld; gadgets, (nieuwe) technologie en daar haaks tegenover: alternatieve geneeskunde, filosofie en spiritualiteit.

In de maanden voor Dierendag ben ik vrijwilliger voor de Dierenbescherming. Ik ben wijkhoofd voor verschillende wijken om de collecteweek soepel te laten verlopen. De collectanten te voorzien van de nodige bussen en folders en nadien de opbrengsten te tellen en storten voor de Dierenbescherming zodat zij allemaal goede dingen voor de dieren kunnen doen.